top of page
Education Books Bookshelves

VRAGEN EN ANTWOORDEN

Meer informatie

IS ER EEN INTAKEGESPREK?

Bij FC Bijles is het altijd mogelijk om een intake te doen. Het is fijn om vooraf even met elkaar te hebben gesproken en om alvast wat vragen te stellen. Wij rekenen hier niks voor! Het is ook mogelijk om een intake en bijles te combineren.

HOE GROOT ZIJN DE KLASSEN?

Bij de extra leeromgeving zijn de klassen maximaal 15 leerlingen, mits het op corona veilige afstand is. Het kan zijn dat een lokaal niet genoeg ruimte biedt voor 15 leerlingen. Indien dit het geval is, zal er worden gekeken naar hoe groot de groepen wel mogen zijn.

HOE WORDT ER BEPAALD WIE DE DOCENT IS?

Bij FC Bijles proberen wij altijd te kijken of de docent en leerling raakvlakken hebben. In eerste instantie doen wij dit op basis van sport of hobby's. Als de leerling een voorkeur heeft voor man/vrouw dan wordt dit uiteraard meegenomen in de keuze. Vanuit onze teampagina kan er ook een voorkeur worden doorgeven.

IS ER EEN MINIMUM AANTAL VERPLICHTE BIJLESSEN?

HOE GAAT DE BETALING VAN FC BIJLES

HOE WORDT DE KWALITEIT VAN DE BIJLESSEN GEWAARBORGD?

De werknemers van FC Bijles hebben ieder hun eigen specialisme. Iedere docent dient minimaal een 7 te hebben gescoord op hun eindlijst van de middelbare school. Hierdoor hebben zij laten zien dat zij de stof voldoende beheersen. Als u besluit om bij ons bijles te gaan volgen, dan krijgt u een beoordelingsformulier. In dit formulier staan een aantal vragen over de docent en de gegeven bijles. Dit is om te controleren of alles in orde is.

Bij FC Bijles betaalt u per bijles. Het maakt dus niet uit hoeveel bijlessen er worden gebruikt.

Elk eind van de maand wordt er een factuur gestuurd. U kunt ervoor kiezen of dit via de mail of WhatsApp gebeurt. Kiest u ervoor om de factuur per WhatsApp te ontvangen, krijgt u ook gelijk een betaalverzoek. U kunt dan gelijk betalen.

bottom of page