top of page

Beoordelingen

"Wij hebben FC Bijles ingezet voor de ondersteuning van onze zonen; beide haalden onvoldoende inzichten uit de wiskundelessen op school. Door de bijlessen begrijpen ze de stof beter en kunnen ze extra oefenen met de toepassing van de strategieën. Wij zijn erg blij met de snelle en goede communicatie, die FC Bijles kenmerkt!"

Simone (ouder/verzorger)

"Een week geleden had ik ontzettend stress in verband met mijn wiskunde a toets. Maar dankzij FC Bijles ga ik mijn wiskunde a toets nu vol vertrouwen tegemoet!"

Indy (leerling)

"Dankzij FC Bijles zijn de cijfers van mijn dochter omhoog gegaan. Ze heeft meer vertrouwen en dat is te zien! FC Bijles zou ik zeker aanraden bij iedereen die net dat extra zetje nodig heeft!"

Evelien (ouder/verzorger)

"Wat ben ik, maar zeker ook mijn zoon blij met de behaalde wiskunde resultaten van het afgelopen schooljaar! Fijn dat hij ook dit jaar weer bij FC Bijles terecht kan!"

Pauline (ouder/verzorger)

"FC Bijles heeft mij in één jaar tijd ontzettend vooruit geholpen. Ik stond er niet zo goed voor, maar met deze hulp ben ik toch overgegaan en ben ik nu goed op weg naar de havo. Ik vind het prettig om met studenten te werken, omdat ik die begrijp en beter naar kan luisteren."

Lucas (leerling)

"Sinds mijn zoon bijles krijgt bij FC Bijles is het een stuk gezelliger in huis. Privé les thuis van een jonge student maakt het voor mijn zoon een stuk prettiger dan weer naar 'school'. Onze ervaring met de studenten zijn zeer goed. Ze zijn zeer kundig en geduldig. Vooral dat laatste is top! Ik raad het iedereen aan."

Anita (ouder/verzorger)

"Wij zijn ontzettend blij met de goede bijles van FC Bijles. Door deze extra aandacht staat onze zoon er met wiskunde veel beter voor. De persoonlijke begeleiding doet hem heel goed en ik merk dat hij de uitleg ook beter begrijpt. Het motiveert onze zoon om betere cijfers te halen!"

Corine (ouder/verzorger)

"Ik ben enorm blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij FC Bijles te komen voor extra begeleiding. Ik had enorm moeite met wiskunde en dankzij FC Bijles gaat dat veel beter. Mijn cijfers zijn omhoog gegaan en ik merk dat ik de stof nu beter en sneller begrijp."

Joep (leerling)

"FC Bijles heeft mij enorm geholpen om bepaalde vakken naar een voldoende te brengen! Het fijne van de bijles vind ik dat ze je echt motiveren en je steun kunnen bieden bij vakken die je niet zo goed begrijpt."

Stan (leerling)

"Ik ben ontzettend blij met de bijles die mijn kind heeft gehad van David. Hij heeft op een zeer professionele en begripvolle manier les gegeven aan mijn kind, waardoor hij zich op zijn gemak voelde en zijn zelfvertrouwen groeide. De lessen waren goed gestructureerd en gericht op de specifieke behoeften van mijn kind, waardoor hij in korte tijd veel vooruitgang heeft geboekt. Bovendien was David altijd punctueel en betrouwbaar, wat het plannen van de bijlessen zeer gemakkelijk maakte. Ik zou David ten zeerste aanbevelen aan andere ouders die op zoek zijn naar een ervaren en deskundige bijlesdocent."

Janick (ouder/verzorger)

"Ik vond de bijles van Mike echt heel leuk! Hij legde alles op een duidelijke manier uit en gaf me extra oefeningen om thuis te doen, zodat ik kon oefenen wat ik had geleerd. Mike was ook erg geduldig en moedigde me aan om vragen te stellen als ik iets niet begreep. Ik voelde me daardoor heel comfortabel om te leren en fouten te maken. Het was ook fijn dat Mike altijd op tijd was en dat hij de lessen interessant maakte door voorbeelden te geven die ik begreep. Ik heb echt het gevoel dat ik veel heb geleerd en dat ik nu beter ben in het vak waarvoor ik bijles kreeg. Ik zou Mike zeker aanbevelen aan andere kinderen die hulp nodig hebben bij hun schoolwerk."

Bob (leerling)

"Het was een fijne ervaring om bijles te krijgen van Raymond. Hij was wist alles en legde het rustig uit. Dankzij zijn hulp voel ik me veel zelfverzekerder over mijn vermogen om dit vak te begrijpen. Ik zou Raymond ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een ervaren en effectieve bijlesdocent."

Merel (leerling)

bottom of page