top of page

Beoordelingen

"Wij hebben FC Bijles ingezet voor de ondersteuning van onze zonen; beide haalden onvoldoende inzichten uit de wiskundelessen op school. Door de bijlessen begrijpen ze de stof beter en kunnen ze extra oefenen met de toepassing van de strategieën. Wij zijn erg blij met de snelle en goede communicatie, die FC Bijles kenmerkt!"

Simone (ouder/verzorger)

"Een week geleden had ik ontzettend stress in verband met mijn wiskunde a toets. Maar dankzij FC Bijles ga ik mijn wiskunde a toets nu vol vertrouwen tegemoet!"

Indy (leerling)

"Dankzij FC Bijles zijn de cijfers van mijn dochter omhoog gegaan. Ze heeft meer vertrouwen en dat is te zien! FC Bijles zou ik zeker aanraden bij iedereen die net dat extra zetje nodig heeft!"

Evelien (ouder/verzorger)

"Wat ben ik, maar zeker ook mijn zoon blij met de behaalde wiskunde resultaten van het afgelopen schooljaar! Fijn dat hij ook dit jaar weer bij FC Bijles terecht kan!"

Pauline (ouder/verzorger)

"FC Bijles heeft mij in één jaar tijd ontzettend vooruit geholpen. Ik stond er niet zo goed voor, maar met deze hulp ben ik toch overgegaan en ben ik nu goed op weg naar de havo. Ik vind het prettig om met studenten te werken, omdat ik die begrijp en beter naar kan luisteren."

Lucas (leerling)

"Sinds mijn zoon bijles krijgt bij FC Bijles is het een stuk gezelliger in huis. Privé les thuis van een jonge student maakt het voor mijn zoon een stuk prettiger dan weer naar 'school'. Onze ervaring met de studenten zijn zeer goed. Ze zijn zeer kundig en geduldig. Vooral dat laatste is top! Ik raad het iedereen aan."

Anita (ouder/verzorger)

"Wij zijn ontzettend blij met de goede bijles van FC Bijles. Door deze extra aandacht staat onze zoon er met wiskunde veel beter voor. De persoonlijke begeleiding doet hem heel goed en ik merk dat hij de uitleg ook beter begrijpt. Het motiveert onze zoon om betere cijfers te halen!"

Corine (ouder/verzorger)

"Ik ben enorm blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij FC Bijles te komen voor extra begeleiding. Ik had enorm moeite met wiskunde en dankzij FC Bijles gaat dat veel beter. Mijn cijfers zijn omhoog gegaan en ik merk dat ik de stof nu beter en sneller begrijp."

Joep (leerling)

"FC Bijles heeft mij enorm geholpen om bepaalde vakken naar een voldoende te brengen! Het fijne van de bijles vind ik dat ze je echt motiveren en je steun kunnen bieden bij vakken die je niet zo goed begrijpt."

Stan (leerling)

bottom of page