top of page

HET TEAM VAN FC BIJLES

De sportieve visie van ons team op leren:

Schermafbeelding 2020-11-15 om 12.50.40.

BART KORNBLUM

Oprichter FC Bijles / Docent

Zelf ben ik drie jaar geleden begonnen met FC Bijles. Vanuit mijn coaching van jeugdteams bij FC Castricum, ervaarde ik de leergierigheid van jongeren. Hiermee heb ik de koppeling gemaakt naar mijn PABO opleiding. De relatie tussen student en leerling staat hierbij centraal, daarom werkt FC Bijles met jonge hbo- en universitaire studenten. Deze studenten hebben ieder hun eigen specialisme.

265BD5C2-AB92-4C5A-9862-3FEB364C10C0.jpe

JUSTO VAN DER WERF

Docent

Naast mijn studie voetbal ik bij FC Castricum 1. Het is voor mij een stukje ontlading en kan daarbij mijn energie kwijt. Zelf ben ik ook trainer geweest bij FC Castricum. De combinatie van het sporten én iemand wat leren vind ik erg leuk. Het geven van bijles geeft mij dan ook energie en doe dat met plezier. Met de bijles hoop ik dat kinderen betere resultaten halen en meer vertrouwen krijgen in hun eigen kunnen.

69CE2511-7F4A-4B45-95BC-C4CEC2C64E71.jpe

MORRIS VAN LOHUIZEN

Docent

Afgelopen jaar ben ik afgestuurd aan de HVA. Momenteel ben ik werkzaam in de technische sector. Naast mijn werk voetbal ik bij FC Castricum 3. Voor mij is de combinatie van werk en voetbal ideaal, omdat ik daar mijn energie in kwijt kan. Vroeger gaf ik pianoles aan leerlingen van het middelbaar onderwijs. Hier wilde ik meer mee gaan doen, omdat ik merkte dat dit energie opleverde. Bij FC Bijles kan ik mijn expertise delen met jonge mensen.

Tijdens mijn studie voetbal ik bij FC Castricum in de selectie. De combinatie tussen mijn studie en voetbal vind ik erg fijn, omdat ik daar even kan ontspannen. Op de middelbare school waren natuurkunde en wiskunde altijd mijn twee lievelingsvakken. Het is net iets als puzzelen, zolang je de basis begrijpt. Ik vind het altijd interessant om te ontdekken hoe formules zijn ontstaan en waarom ze kloppen. Ik kan mijn enthousiasme voor deze vakken op een creatieve en duidelijke manier overbrengen en vind het gaaf om te zien als een ander er wat aan heeft gehad. 

 

64C9ED42-E5CC-4E44-9F95-0178B73BC921_edi

MAURIZIO BRENNA

Docent

Momenteel zit ik in mijn afstudeerfase van mijn opleiding. Daarnaast voetbal ik bij ADO'20 in het eerste elftal. De combinatie van studie en voetbal is voor mij erg belangrijk. Het voetballen gebruik ik als uitlaatklep. Naast deze twee bezigheden geef ik nu al ruim 2 jaar bijles. Het samenwerken met jongeren vind ik erg leuk, omdat ik zelf ook nog jong ben. Met mijn hulp hoop ik leerlingen beter te laten scoren!

E1F59E49-3454-481F-B8A4-68CC3CA432F8.jpe

YANNICK WISHAUPT

Docent

Momenteel studeer en woon ik in Amsterdam. Ik ben nog wel vaak in Castricum, vanwege de bijles. Daarnaast ben ik vaak te vinden in de sportschool. Als ik even klaar ben met leren, ben ik vaak te vinden in de sportschool. De combinatie van studeren en bijles geven vind ik super leuk, omdat ik op deze manier de opgedane kennis kan overbrengen op anderen. Ik wil samen met de leerling een goed resultaat behalen!

ruben.jpg

RUBEN BOON

Docent

jelmer.jpg

JELMER VAN DER KAMP

Docent

Tijdens mijn studie merk ik dat voetbal en de sportschool mij helpen om beter te kunnen focussen. Momenteel doe ik aan voetbal bij AFC'34 en zit ik veel in de sportschool. Voordat ik bij FC Bijles begon had ik al vaker bijles gegeven. Ik werk graag met jongeren, omdat ik zelf ook jong ben. Ik merk dat de communicatie dan ook goed verloopt. Met mijn expertise hoop ik zoveel mogelijk leerlingen te kunnen helpen.

EF090AFC-706A-4EEA-8CAE-8C6AD4A34A0B.jpe

JESSE VERBEEK

Docent

Tijdens mijn studie voetbal ik bij FC Castricum 1. De combinatie van sporten en voetbal werkt voor mij erg goed. Wanneer ik mijn studieboeken weg leg, kan ik mijn energie kwijt bij de trainingen of wedstrijden. Voordat ik bij FC Bijles begon heb ik voetbaltraining gegeven. Hier merkte ik dat het samenwerken met jongeren mij erg goed af gaat. Ik ben nu ruim een jaar werkzaam bij FC Bijles en vind het nog steeds erg leuk om te doen. Met mijn hulp hoop ik dat jongeren zich sneller kunnen ontwikkelen.

bottom of page