top of page

HET TEAM VAN FC BIJLES

De sportieve visie van ons team op leren:

Schermafbeelding 2020-11-15 om 12.50.40.

Bart Kornblum

Oprichter FC Bijles / Docent

Zelf ben ik in 2018 begonnen met FC Bijles. Vanuit mijn coaching van jeugdteams bij FC Castricum, ervaarde ik de leergierigheid van jongeren. Hiermee heb ik de koppeling gemaakt naar mijn PABO opleiding en de Master Educational Needs. De relatie tussen student en leerling staat hierbij centraal, daarom werkt FC Bijles met jonge hbo- en universitaire studenten. Deze studenten hebben ieder hun eigen specialisme.

265BD5C2-AB92-4C5A-9862-3FEB364C10C0.jpe

Justo van der Werff

Docent

Naast mijn studie voetbal ik bij FC Castricum 1. Het is voor mij een stukje ontlading en kan daarbij mijn energie kwijt. Zelf ben ik ook trainer geweest bij FC Castricum. De combinatie van het sporten én iemand wat leren vind ik erg leuk. Het geven van bijles geeft mij dan ook energie en doe dat met plezier. Met de bijles hoop ik dat kinderen betere resultaten halen en meer vertrouwen krijgen in hun eigen kunnen.

69CE2511-7F4A-4B45-95BC-C4CEC2C64E71.jpe

Morris van Lohuizen

Docent

Afgelopen jaar ben ik afgestuurd aan de HVA. Momenteel ben ik werkzaam in de technische sector. Naast mijn werk voetbal ik bij FC Castricum 3. Voor mij is de combinatie van werk en voetbal ideaal, omdat ik daar mijn energie in kwijt kan. Vroeger gaf ik pianoles aan leerlingen van het middelbaar onderwijs. Hier wilde ik meer mee gaan doen, omdat ik merkte dat dit energie opleverde. Bij FC Bijles kan ik mijn expertise delen met jonge mensen.

  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • LinkedIn
64C9ED42-E5CC-4E44-9F95-0178B73BC921_edi

Maurizio Brenna

Docent

Momenteel zit ik in mijn afstudeerfase van mijn opleiding aan de TU Delft. Daarnaast voetbal ik bij ADO'20 in het eerste elftal. De combinatie van studie en voetbal is voor mij erg belangrijk. Het voetballen gebruik ik als uitlaatklep. Naast deze twee bezigheden geef ik nu al ruim 2 jaar bijles. Het samenwerken met jongeren vind ik erg leuk, omdat ik zelf ook nog jong ben. Met mijn hulp hoop ik leerlingen beter te laten scoren!

  • LinkedIn
E1F59E49-3454-481F-B8A4-68CC3CA432F8.jpe

Yannick Wishaupt

Docent

Momenteel studeer en woon ik in Amsterdam. Ik ben nog wel vaak in Castricum, vanwege de bijles. Daarnaast ben ik vaak te vinden in de sportschool. Als ik even klaar ben met leren, ben ik vaak te vinden in de sportschool. De combinatie van studeren en bijles geven vind ik super leuk, omdat ik op deze manier de opgedane kennis kan overbrengen op anderen. Ik wil samen met de leerling een goed resultaat behalen!

  • LinkedIn
ruben.jpg

Ruben Boon

Docent

  • LinkedIn

Tijdens mijn studie voetbal ik bij FC Castricum in de selectie. De combinatie tussen mijn studie en voetbal vind ik erg fijn, omdat ik daar even kan ontspannen. Op de middelbare school waren natuurkunde en wiskunde altijd mijn twee lievelingsvakken. Ik kan mijn enthousiasme voor deze vakken op een creatieve en duidelijke manier overbrengen en vind het gaaf om te zien als een ander er wat aan heeft gehad. 

7126739-vraagteken-pictogram-gratis-vector.jpg

Mike Twisk

Docent

WhatsApp Image 2023-03-29 at 16_edited_edited_edited.jpg

Raymond Glaudemans

Docent

Op dit moment studeer ik in Amsterdam, daarnaast voetbal ik veel in mijn vrije tijd en zit ik ook op zaalvoetbal en ga ik naar de sportschool. Omdat ik zelf nog jong ben vind ik het leuk om met jongeren te werken. Doordat ik vorig jaar mijn middelbare school heb afgemaakt, heb ik het idee dat ik naar de stof kan kijken als leerling in plaats van als docent. Hierdoor heb ik het idee dat de stof gemakkelijk is over te brengen. Met mijn hulp hoop ik dat de leerlingen goede resultaten behalen.

WhatsApp Image 2023-03-28 at 14.38.34.jpeg

Guus van Wijk

Docent

Op dit moment zit ik in 6VWO en zal ik daarna de studie econometrics and data science gaan doen. Verder ben ik vaak te vinden op het hockeyveld. Mijn afstuderen en de hockey is een goede combinatie, omdat ik tussen het leren door even lekker kan sporten. Bij FC Bijles zal ik mij gaan focussen op de vakken: wiskunde, natuurkunde en bedrijfseconomie. Het doet mij goed om te zien hoe de jongeren het naar hun zin hebben tijdens een training. Dat enthousiasme hoop ik ook over te brengen tijdens een bijles!

  • LinkedIn
EF090AFC-706A-4EEA-8CAE-8C6AD4A34A0B.jpe

JESSE VERBEEK

Docent

Tijdens mijn studie voetbal ik bij FC Castricum 1. De combinatie van sporten en voetbal werkt voor mij erg goed. Wanneer ik mijn studieboeken weg leg, kan ik mijn energie kwijt bij de trainingen of wedstrijden. Voordat ik bij FC Bijles begon heb ik voetbaltraining gegeven. Hier merkte ik dat het samenwerken met jongeren mij erg goed af gaat. Ik ben nu ruim een jaar werkzaam bij FC Bijles en vind het nog steeds erg leuk om te doen. Met mijn hulp hoop ik dat jongeren zich sneller kunnen ontwikkelen.

  • LinkedIn
WhatsApp Image 2023-03-28 at 14.53.59.jpeg

David de Koning

Docent

Momenteel zit ik in 6VWO en ben ik bezig met het voorbereiden van de examens. Zelf doe ik veel aan basketbal en de sportschool. Het is fijn om tijdens het leren door een uitlaatklep te hebben. Ik geloof dat kinderen dat ook moeten hebben en daarom ben ik bij FC Bijles gaan werken. Hier proberen ze de combinatie te maken via dezelfde sportieve overeenkomsten. Dit werkt goed!

indy.jfif
WhatsApp Image 2023-03-28 at 23.06.40.jpeg

Marc Chattellon

Docent

Docent

jelmer.jpg

JELMER VAN DER KAMP

Docent

Tijdens mijn studie merk ik dat voetbal en de sportschool mij helpen om beter te kunnen focussen. Momenteel doe ik aan voetbal bij AFC'34 en zit ik veel in de sportschool. Voordat ik bij FC Bijles begon had ik al vaker bijles gegeven. Ik werk graag met jongeren, omdat ik zelf ook jong ben. Ik merk dat de communicatie dan ook goed verloopt. Met mijn expertise hoop ik zoveel mogelijk leerlingen te kunnen helpen.

  • LinkedIn

Tijmen Hooning

Docent

Hoi! Ik ben Tijmen, ik heb twee jaar geleden mijn vwo-diploma gehaald en sindsdien heb ik twee tussenjaren gehad. Ik hoop volgend jaar Criminologie te gaan studeren aan de VU. Ik voetbal in een vriendenteam bij FC Castricum in de O23-1. Ik geef bijles in Wiskunde en Natuurkunde.

WhatsApp Image 2023-03-28 at 14.02.18.jpeg

Indy Schoorl

Mijn naam is Indy Schoorl en ik ben 20 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van bedrijfskunde. Sinds 2022 geef ik bijles bij FC Bijles. Ik vind het erg leuk om de kennis die ik heb opgedaan, over te dragen aan andere kinderen.

Ik ben Marc Chattellon, eerstejaars student aan de UvA en hockeyer. Jarenlang heb ik in het eerste gespeeld, maar met mijn studie in het achterhoofd heb ik dit jaar ervoor gekozen in een vriendenteam te gaan hockeyen. Veel leerlingen ervaren bedrijfs- & economie als “saaie” vakken, en zijn daardoor ongemotiveerd. Ik zie dat anders, dat kan ook niet anders; mijn ouders zijn allebei RA. Voor mij de kunst om het leuk en leerzaam te houden

bottom of page