OVER ONS

FC Bijles is opgericht door Bart Kornblum.

Het bedrijf is een jong bedrijf dat bijlessen verzorgt op alle niveaus van het basis- en voortgezet onderwijs. Bij de bijlessen wordt uitsluitend gewerkt met geselecteerde hbo- en universitaire studenten. 

Naast onze bijlessen verzorgen wij ook examentrainingen economie en M&O. Deze trainingen worden wel gegeven door een eerstegraads, universitair opgeleide vakdocent.

MET DE JUISTE TRAINING EEN GOEDE EINDSTAND.

Wij werken uitsluitend 1 op 1 tussen student en leerling, maar willen altijd proberen het leerproces van de leerling met de ouders te delen. Wij vinden het belangrijk dat ook de ouders precies kunnen volgen wat wij met de leerling uitvoeren en waar we aan gewerkt hebben. In het gehele proces zullen wij er samen met de leerling alles aan doen om zo snel mogelijk proberen voldoendes te scoren en de doelen te bereiken. We zijn een jong team die uitsluitend werken met hun eigen specialisatie. Wij zorgen voor een match tussen de student en de leerling.

FC BIJLES

INDIVIDUELE BIJLES

  • LinkedIn
  • facebook

Bart Kornblum  I  M: 06-28122745  I  E: fcbijles@gmail.com  I  www.fcbijles.nl  I  KvK: 70768080  I  BTW: NL 233680044-B01