top of page
WhatsApp Image 2020-11-21 at 10.15.19.jp

Onze groei

Vanaf dat moment ging het erg snel. FC Bijles kreeg na een half jaar naast aanvragen binnen FC Castricum, ook steeds meer aanvragen van buiten de club. De ouders van de leerlingen zagen de vooruitgang die geboekt werd met behulp van FC Bijles en adviseerden ons aan bij vrienden en familie. Vanaf dat moment maakte Bart de keuze om FC Bijles te laten groeien. Dit heeft geleid tot waar FC Bijles nu staat! Met vijftien bijles docenten ondersteunen wij meer dan 130 leerlingen in het basis-en middelbaar onderwijs per jaar. 

Onze toekomst

Naast dat wij jongeren willen bijven helpen met bijles en examentrainingen zijn wij begonnen met het opzetten van extra leeromgevingen in het basis- en middelbaar onderwijs. Deze extra leeromgevingen worden ook ingezet door basisscholen om de corona-achterstanden terug te dringen. Benieuwd of wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!

bijles2.JPG
ONS VERHAAL

Hoe zijn wij begonnen?

FC Bijles is in 2017 opgericht door Bart Kornblum. Bart is een actief lid van de voetbalclub FC Castricum. Hier zag hij tijdens het coachen van jeugdteams de leergierigheid van jongeren, maar ook dat sommige meer moeite hebben dan anderen bij het volgen van lessen. Vanuit daar hebben wij gekeken naar de mogelijkheden om te starten met bijlessen voor jongeren van de voetbalclub FC Castricum.

bottom of page