MEET THE TEAM

Jesse Verbeek

  • LinkedIn Social Icon

Maurizio Brenna

Morris van Lohuizen

  • LinkedIn Social Icon

Sanne Maat

  • LinkedIn Social Icon

Mijn naam is Jesse Verbeek en ik ben 20 jaar. Op dit moment studeer ik Economics and Business Economics aan de UvA. Ik geef bijles in Engels, economie, bedrijfseconomie en wiskunde tot en met 6vwo. 

Yannick Wishaupt

Mijn naam is Yannick Wishaupt, ik ben 19 haar oud en studeer Natuur- en Sterrenkunde aan de UvA. Ik geef bijles in wiskunde en natuurkunde op alle niveaus van het middelbaar onderwijs.

Mijn naam is Maurizio Brenna en ik studeer Bouwkunde aan de TU Delft. Ik geef bijles in de vakken natuurkunde, wiskunde en economie en  vanaf de brugklas tot 5 VWO en 5 HAVO.

Mijn naam is Morris en ik ben 22 jaar. Op dit moment ben ik bezig met de studie Technische Bedrijfskunde op de Hogeschool van Amsterdam. Ik geef leerlingen bijles in de vakken wiskunde, scheikunde en economie.

Mijn naam is Sanne en ik ben 18 jaar oud. Ik studeer onderwijsassistent op het Horizon College te Alkmaar. Ik geef bijles aan kinderen die op de basisschool zitten. Alle vakken zijn daarbij bespreekbaar.

FC BIJLES

INDIVIDUELE BIJLES

  • LinkedIn
  • facebook

Bart Kornblum  I  M: 06-28122745  I  E: fcbijles@gmail.com  I  www.fcbijles.nl  I  KvK: 70768080  I  BTW: NL 233680044-B01