top of page
fcbjlwa.JPG

EXTRA LEEROMGEVING

Door de Corona-crisis hebben leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs leerachterstand opgelopen.

Basis- en middelbare scholen zijn tijdelijke gesloten geweest en fysieke lessen hebben hierdoor geen doorgang kunnen vinden. Maar ook bij het open zijn van de scholen zijn vele lessen uitgevallen door zieke docenten en zieke leerlingen. Hierdoor hebben veel leerlingen een fundamentele leerachterstand opgelopen. Om deze opgelopen achterstranden weg te werken kan FC Bijles u hierbij ondersteunen op elk gewenst niveau. 

Hoe gaan wij te werk?

Basisonderwijs

Wij werken in groepen van maximaal 15 leerlingen per uur. Elk uur komt er een ander vak aan bod. De school kan in overleg met haar leerkrachten bepalen waar de ondersteuning gewenst cq. noodzakelijk is, zowel per vak als per niveau. Vanuit FC Bijles worden alle ondersteunende materialen verzorgd. De extra leeromgeving wordt op de locatie van de school verzorgd.

Middelbaar onderwijs 

Wij werken in groepen van maximaal 4-8 leerlingen per uur (of gekoppeld aan het reguliere lesrooster). Elk uur komt er een ander vak en/of ander niveau aan bod. De school kan in overleg met haar leerkrachten bepalen waar de ondersteuning gewenst cq. noodzakelijk is, zowel per vak als per niveau. In samenwerking zullen de ondersteunende materialen worden verzorgd. De extra leeromgeving wordt op de locatie van de school verzorgd.

sterrekijker.jpeg

SAMENWERKING MET BASISSCHOOL DE STERREKIJKER

Vanaf november 2020 werken wij samen met basisschool De Sterrekijker in Beverwijk. Momenteel zijn wij hard aan de slag om de corona-achterstanden terug te dringen. Voor meer informatie over deze samenwerking kunt u ons contactformulier invullen.

kompas.jpeg

SAMENWERKING MET BASISSCHOOL HET KOMPAS

Vanaf november 2020 werken wij samen met basisschool Het Kompas in Beverwijk. Momenteel zijn wij hard aan de slag om de corona-achterstanden terug te dringen. Voor meer informatie over deze samenwerking kunt u ons contactformulier invullen.

bottom of page