ERVARINGEN

Lees hier over een aantal ervaringen van leerlingen, ouders en studenten over bijles via FC Bijles.

DEZE TOPPERS HEBBEN HUN DIPLOMA BEHAALD:
LUCAS (4 MAVO)

JOEP (4 MAVO

BEREND (4 MAVO)

RECENSIES

Indy (Leerling), 31-05-2019

Een week geleden had ik ontzettend stress in verband met mijn wiskunde a toets. Maar dankzij Fc Bijles ga ik mijn wiskunde a toets nu vol vertrouwen tegemoet!

 

Anita (ouder), 25-3-2019

Sinds mijn zoon bijles krijgt bij FC Bijles is het een stuk gezelliger in huis. Privé les thuis van een jonge student maakt het voor mijn zoon een stuk prettiger dan weer naar 'school'. Onze ervaring met de studenten zijn zeer goed. Ze zijn zeer kundig en geduldig. Vooral dat laatste is top! Ik raad het iedereen aan.

​Denise (student), 5-2-2019

Ik vind het super leuk om leerlingen te helpen met hun vakken. Zeker als ik appjes krijg dat ze goede cijfers hebben gehaald door mijn hulp. Ik kan gemakkelijk inleven in de leerlingen, omdat ik vrij recent geslaagd ben voor mijn havo diploma.

Lucas (leerling), 20-12-2018

FC Bijles heeft mij in één jaar tijd ontzettend vooruit geholpen. Ik stond er niet zo goed voor, maar met deze hulp ben ik toch overgegaan en ben ik nu goed op weg naar de havo. Ik vind het prettig om met studenten te werken, omdat ik die begrijp en beter naar kan luisteren.

Pauline (ouder), 24-09-2018

Wat ben ik, maar zeker ook mijn zoon blij met de behaalde wiskunde resultaten van het afgelopen schooljaar! Fijn dat hij ook dit jaar weer bij FC Bijles terecht kan! 

Stan (leerling), 22-5-2018

FC Bijles heeft mij enorm geholpen om bepaalde vakken naar een voldoende te brengen! Het fijne van de bijles vind ik dat ze je echt motiveren en je steun kunnen bieden bij vakken die je niet zo goed begrijpt.

Joep (leerling), 1-3-2018

Ik ben enorm blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij FC Bijles te komen voor extra begeleiding. Ik had enorm moeite met wiskunde en dankzij FC Bijles gaat dat veel beter. Mijn cijfers zijn omhoog gegaan en ik merk dat ik de stof nu beter en sneller begrijp. 

Corine (ouder), 27-2-2018

Wij zijn ontzettend blij met de goede bijles van FC Bijles. Door deze extra aandacht staat onze zoon er met wiskunde veel beter voor. De persoonlijke begeleiding doet hem heel goed en ik merk dat hij de uitleg ook beter begrijpt. Het motiveert onze zoon om betere cijfers te halen!

FC BIJLES

INDIVIDUELE BIJLES

  • LinkedIn
  • facebook

Bart Kornblum  I  M: 06-28122745  I  E: fcbijles@gmail.com  I  www.fcbijles.nl  I  KvK: 70768080  I  BTW: NL 233680044-B01